Som kund är det viktigt att veta vilka du anlitar

Hej, Emilio Musso här, VD för Musso Detektivbyrå AB. Låt mig berätta lite om oss.

Välkommen till vår detektivbyrå, en ledande aktör inom utredning och skydd för både företag och privatpersoner.
Med vår expertis och globala nätverk av agenter kan vi erbjuda en rad tjänster som skyddar dina tillgångar, hjälper dig att utreda misstankar och säkerställer att dina intressen är välskötta.

Vi förstår att varje situation är unik och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära våra kunder för att erbjuda en rad tjänster, inklusive skydd av tillgångar, interna utredningar, transportsäkerhet och underättelsetjänster.

Oavsett om du är en privatperson som misstänker att din partner är otrogen, eller ett företag som behöver övervaka anställdas aktiviteter, har vi kunskap och erfarenhet att hjälpa dig att hitta lösningar på dina problem.
Vi tror på transparens och ärlighet i vårt arbete. Efter att uppdraget är avslutat får du en detaljerad rapport, samt bilder och videomaterial via en krypterad länk för att säkerställa att bara du kan få tillgång till bevismaterialet.

Våra tjänster sträcker sig över ett brett spektrum, från att utreda illojal konkurrens och spaning på personer eller fastigheter, till otrohetsutredningar och personalspaning. Vi anpassar oss efter dina behov och erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa dig att få den information och det skydd du behöver.

Som en pålitlig och seriös detektivbyrå följer vi lagar och regler för att uppnå önskade resultat och undvika olagliga metoder. Vår expertis och erfarenhet gör oss till det självklara valet för alla som behöver hjälp med att utreda bedrägeri, ekonomisk brottslighet, säkerhetsutredningar, bakgrundskontroller, spaning, kartläggning och avlyssningsskydd.
Vi är baserade i Stockholm och Göteborg, men vår räckvidd sträcker sig över hela världen tack vare vårt globala nätverk av agenter. Oavsett om du är ett företag som behöver en privatdetektiv på heltid eller en privatperson som behöver hjälp med att lösa ett problem, kan vi erbjuda bästa möjliga service och pris.

När du väljer att anlita oss kan du vara säker på att dina intressen är i goda händer. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att lösa dina problem och skydda det som är viktigast för dig.

Emilio Musso är medlem i CII (Council of International Investigators)

Emilio Musso
CEO of Musso Detektivbyrå AB